Hotel Boryana, Albena, Bulgaria

 (3 stele)
Informatii si dotari hotel Boryana, Albena, Bulgaria

Hotelul Boryana este situat langa malul marii in imediata apropiere a rezervatului natural unic Baltata si doar la 300 m de modernul centru balneologic Medica.
Hotelul Boryana este o cladire de 10 etaje cu 3 lifturi. La dispozitia vizitatorilor sunt camere renovate si confortabile cu aer conditionat, restaurant cu aer conditionat, cafe-bar si bar, piscina in aer liber, magazin, salon de coafura, masaj, seif la inchiriat, birou de schimb valutar, parcare.
Hotelul dispune de 158 camere duble, 12 camere cu un singur pat si 6 apartamente cu aer conditionat. Camerele sunt placute si comode, dotate cu telefon, televizor cu program prin satelit, baie cu cada sau cabine cu dus, WC, aer conditionat.
Posibilitatile pentru practicarea sporturilor pe care le ofera hotelul sunt teren de volleyball, iahtclub cu diferite atractii maritime - schi nautic, o plimbare cu parasuta, surfing, banana acvatica, jet, masini sau biciclete pentru inchiriat, calarie.

Camerele au:TV, Internet, Telefon,Aer conditionat in fiecare camera, Baie, WC, Cada, Terasa, Seif, Uscator de par, Posibilitate de cazare a animalelor de casa


Accesul cu animale de companie se accepta contra costa - aproximativ 10 euro/noapte.


Transport:

Plan tarifar

Reduceri

Reduceri in camera dubla:
- 1 adult + 1 copil 2-11.99 ani - achita tarif de Single;
- primul copil 2-11.99 ani in camera cu 2 adulti - gratuit;
- al 2-lea copil 2-11.99 ani in camera cu 2 adulti - 70% reducere;
- al 3-lea adult - 20% reducere;

Capacitate cazare:

Camera dubla: max 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii;

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: