Hotel Laguna Beach, Albena, Bulgaria

Hotel Laguna Beach  (4 stele)
Informatii si dotari hotel Laguna Beach , Albena, Bulgaria

Hotelul Laguna Beach este situat pe tarmul marii, de unde cel mai bine puteti sa va desfatati in adierea marii si fosnetul valurilor. Majoritatea hotelelor din complex, au o arhitectura asemanatoare cu cea a hotelului Laguna beach, tip terasa, care ofera o minunata priveliste spre mare.
Hotelul a fost renovat in anul 2000 si dispune de un restaurant cu aer conditionat, unde puteti sa gustati un sortiment bogat de preparate tipic bulgaresti precum si o bucatarie tipic internationala, bar cu separeuri, snack bar, sala pentru congrese cu aer conditionat cu 250 de locuri, sala Internet cu aer conditionat, birou de schimb valutar, piscina acoperita si alta in aer liber cu jacuzzi, piscina pentru copii, teren de joaca pentru copii precum si gradinita de copii, parcare.
Camerele sunt mobilate modern si au balcon, baie, WC, telefon, televizor cu program prin satelit. Se ofera spre inchiriere frigider, seif. In apropierea hotelului, exista salon de frizerie, club de inot, atelier foto, magazine.
Hotelul pune la dispozitie 190 de camere duble si camere cu un singur pat, precum si apartamente.
In apropiere de hotelul Laguna beach se afla unicul, de acest gen, centru balneologic de pe litoralul bulgar-centrul Medica, unde se ofera diferite programe cosmetice si programe de tratament., precum si sala de fitnes.

- cazare in camera dubla / persoana/ noapte;
- All Inclusive;
- umbrela si sezlong-uri pe plaja;

Plan tarifar

Reduceri

Reduceri in camera dubla:

- 1 adult + 1 copil 2-11.99 ani - achita tarif de Single;

- primul copil 2-11.99 ani in camera cu 2 adulti - gratuit;

- al 2-lea copil 2-11.99 ani in camera cu 2 adulti - 70% reducere;

- al 3-lea adult - 20% reducere;

Capacitate cazare: max 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii;

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: