Hotel Laguna Mare, Albena, Bulgaria

Hotel Laguna Mare  (4 stele)
Informatii si dotari hotel Laguna Mare , Albena, Bulgaria

Hotelul se afla doar la 100 de metri de plaja si la 100 de metri de centrul balneologic Medica, unde se ofera diferite programe de ingrijire cosmetica si programe de tratament, precum si sala de fitnes, situata in imediata apropiere de aleia artizanilor.
Caracteristici : Renovarea hotelului a fost efectuata in anul 2000. Hotelul dispune de un bar cu separeuri, birou de schimb valutar, salon de frizerie, cabinet pentru masaje, mini marchet si parcare.
Camere : Camerele sunt mobilate modern si au balcon, baie, WC , telefon, televizor cu program prin satelit. Se ofera spre inchiriere frigider si seif.
Capacitate : Hotelul dispune de 143 de camere duble si camere single, precum si apartamente. Apartamentele consta din o camera cu doua paturi si studiou - bucatarie care comunica intre ele printr-o usa. Sunt potrivite pentru un concediu de familie alcatuita din doi persoane adulte si din doi copii. Hotelul dispune si de 6 camere cu paturi supraetajate, convenabile pentru familii cu doi copii in varsta de pana la 10 ani. Oaspetii hotelului pot folosi restaurantul si piscina in aer liber de la hotelul alaturat Laguna Garden.

- cazare / noapte / persoana;
- all inclusive;
- umbrela si sezlong-uri pe plaja;

Plan tarifar

Reduceri

Reduceri in camera dubla:

- 1 adult + 1 copil 2-11.99 ani - achita tarif de Single;

- primul copil 2-11.99 ani in camera cu 2 adulti - gratuit;

- al 2-lea copil 2-11.99 ani in camera cu 2 adulti - 70% reducere;

- al 3-lea adult - 20% reducere;

Capacitate cazare: max 3 adulti sau 2 adulti+2 copii;

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: