Hotel Lighthouse Golf Spa, Balchik, Bulgaria

Hotel Light House Golf & Spa  (5 stele)
Informatii si dotari hotel Light House Golf & Spa, Balchik, Bulgaria

Situat in Balcic si beneficiind de o locatie frumoasa pe coasta Marii Negre, Hotelul Lighthouse Golf Resort & Spa face parte dintr-un complex de golf proiectat de celebrul jucator Ian Woosnam.
Hotelul ofera vedere la mare si la unul dintre cele mai frumoase peisaje din regiune, fiind situat aproape de resedinta clubului, de academia de golf si de drumul care duce spre plajele cu nisip.


Hotelul Lighthouse ofera camere si suite de lux, precum si apartamente si vile in hotelul de apartamente, care apartine complexului. Toate beneficiaza de dotari moderne, aer conditionat si balcon.


Hotelul beneficiaza de vedere panoramica la terenul de golf, peluzele de golf 12, 13 si 14 aflate in imediata vecinatate oferindu-le oaspetilor posibilitatea de a urmari jocul.


Oaspetii se pot bucura de o serie intreaga de posibilitati oferite de complex, putand combina intalnirile de afaceri cu o lectie de golf sau pot juca o partida de golf si apoi se pot relaxa la centrul spa cu suprafata de 3000 m².
Oaspetii au la dispozitie diverse facilitati sportive si de agrement. De asemenea, proprietatea are 3 restaurante, un bar pe plaja si un lounge unde oaspetii pot bea whisky si fuma trabucuri.


Oaspetii beneficiaza gratuit de facilitatile de spa, transfer la plaja, precum si de piscinele interioare si exterioare.

- cazare/persoana/noapte;
- mic dejun;

Plan tarifar

Ultimele oferte vazute: