Hotel White Rock Castle Suite , Balchik, Bulgaria

 (4 stele)
Informatii si dotari hotel White Rock Castle Suite , Balchik, Bulgaria

Hotelul este situat la aproximativ 1000 m de plaja si a fost construit in anul 2013
Cladirea este construita pe 4 etaje, are 2 lifturi, acces internet -Wi-Fi,schimb valutar, parcare, piscina exterioara, restaurant a la carte, room service, sky bar/restaurant, lobby bar, pool bar, fitness, masaj.
Facilitati pentru copii: sectiune pentru copii in piscina principala, camera pentru copii, spatiu de joaca.
Capacitate: 21 camere duble, 36 studio, 18 apartamente cu un dormitor si 18 apartamente cu 2 dormitoare.
Camerele duble sunt dotate cu pat dublu sau doua paturi single, aer conditionat, tv, telefon, mini bar, seif in camera (gratuit), acces internet Wi-Fi-gratuit, parchet, cabina de dus, set de cosmetice in baie, uscator de par, toaleta, halat si papuci de baie. Serviciu de curatenie zilnic, lenjeria este schimbata de 3 ori pe saptamana, prosoapele sunt schimbate zilnic.
Studio-ul este dotat cu pat dublu sau doua paturi single, canapea extensibila, vedere la parc, vedere la mare, aer conditionat, tv, telefon, mini bar, seif in camera(gratuit), balcon, acces internet Wi-Fi (gratuit), parchet, ceainic electric, cada si cabina de dus, set de cosmetice in baie, uscator de par, toaleta, halat si papuci de baie. Serviciu de curatenie zilnic, lenjeria este schimbata de 3 ori pe saptamana, prosoapele sunt schimbate zilnic.
Apartamentele cu 1 dormitor au pat dublu, canapea extensibila, vedere la mare, vedere la parc, aer conditionat, tv, telefon, seif in camera (gratuit), balcon, acces internet Wi-Fi (gratuit), parchet, tacamuri si ustensile de bucatarie, ceainic electric, aragaz electric, aspirator, cabina de dus, set de cosmetice in baie, uscator de par, toaleta, papuci si halat de baie.Serviciu de curatenie zilnic, lenjeria este schimbata de 3 ori pe saptamana, prosoapele sunt schimbate zilnic.
Apartamentele cu 2 dormitoare au o suprafata de 62 mp si sunt dotate cu pat dublu, canapea extensibila, vedere la mare, vedere la parc, aer conditionat, tv, telefon, seif in camera (gratuit), balcon, acces internet Wi-Fi (gratuit), parchet, tacamuri si ustensile de bucatarie, ceainic electric, aragaz electric, aspirator, 2 cabine de dus, set de cosmetice in baie, uscator de par, 2 toalete, papuci si halat de baie.Serviciu de curatenie zilnic, lenjeria este schimbata de 3 ori pe saptamana, prosoapele sunt schimbate zilnic.

 

 Oferta Speciala : 

10 % discount pentru rezervari facute pana in data de 24.12.2017 si sosiri dupa data de 27.04.2018.


Transport:

Plan tarifar

Ultimele oferte vazute: