Hotel Balkan Jewel, Bansko, Bulgaria

 (3 stele)
Informatii si dotari hotel Balkan Jewel, Bansko, Bulgaria

Situat în Bansko, la poalele Muntelui Pirin, Complexul Balkan Jewel beneficiază de vedere la terenul de golf Ian Woosnam. Oferă apartamente și studiouri care au podea cu parchet și o zonă de relaxare confortabilă. În toate zonele este disponibil WiFi gratuit. Proprietatea asigură parcare privată gratuită.

Proprietatea se află în Valea Razlog, fiind înconjurată de munții Pirin, Rila și Rodopi, și pune la dispoziția oaspeților unități de cazare cu bucătărie complet utilată, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, telefon și fier de călcat. De asemenea, cele mai multe dintre apartamente au un șemineu sau un balcon. Oaspeții pot utiliza biblioteca și colecția de DVD-uri de la Balkan Jewel Resort.

Balkan Jewel oferă un bar în hol, un restaurant, un centru spa, un centru de fitness și o piscină sezonieră în aer liber. Există de asemenea zone de joacă pentru copii şi o sală de jocuri. La proprietate sunt disponibile servicii de închirieri de mașini și de echipament de schi.

La cerere, oaspeții pot beneficia de servicii gratuite de transfer la Bansko, telegondola de schi, Razlog și clubul de golf Pirin.

 

 Nopti Gratuite : 14=11; 7=6; 10=8; in perioada : 07.01.2019 - 31.03.2019.

 

 

 

 


Transport:

Plan tarifar

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: