Hotel Aspen Resort Golf Ski & Spa, Bansko, Bulgaria

Hotel Aspen Resort Ski & Spa  (4 stele)
Informatii si dotari hotel Aspen Resort Ski & Spa, Bansko, Bulgaria

Aspen Golf Ski & SPA este un complex hotelier amplasat la 11 km de statiunea Bansko. Cele 142 de unitati de cazare sunt 60 de apartamente cu un dormitor, 10 Apartamente cu 2 dormitoare si 72 de Studiouri cu un numar total de 304 paturi normale si 212 paturi suplimentare. Toate unitatile de cazare sunt luxos mobilate, dispun de aer conditionat, bucatarie mica, cablu TV, telefon si acces internet.

Aspen Resort Golf Ski & Spa are o cladire principala - Aspen Golf si 2 cladiri secundare - Aspen Suites si Aspen Heights. Cladirile nu sunt conectate cu celelalte. Toate facilitatile sunt in cladirea principala Aspen Golf, sectiunea A.
Apartamentele cu un dormitor sunt dotate cu bucatarie complet echipata, masina de spalat, loc de servit masa, living in care se afla canapea + TV. Dormitoarele sunt dotate cu pat matrimonial, iar terasele sunt dotate cu mese + scaune ideale pentru admirarea privelistii unice a versantilor inzapeziti.
Apartamentele cu doua dormitoare sunt dotate cu bucatarie complet echipata, masina de spalat, loc de servit masa, living in care se afla canapea + TV. Dormitoarele sunt dotate unul cu pat matrimonial iar celalat cu doua paturi separate, Terasele sunt dotate cu mese + scaune ideale pentru admirarea privelistii unice a versantilor inzapeziti.
Studiourile sunt dotate cu bucatarie complet echipata, masina de spalat, loc de servit masa, living in care se afla canapea + TV. Dormitorul este dotat cu pat matrimonial, iar terasele sunt dotate cu mese + scaune ideale pentru admirarea privelistii unice a versantilor inzapeziti.
Complexul dispune de Restaurant cu gradina de vara, bar propriu.
Zona wellnes & SPA este dotata cu Piscina exterioara, piscina interioara, Jacuzzy, sauna park – sauna finlandeza, sauna, baie de aburi si zona de relaxare, studio de cosmetica, sala de masaj, solarium.

- cazare pe camera/noapte

- mic dejun

- access la piscina interioara, sauna, fitness

- shuttle bus

Plan tarifar

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: