Hotel Martin, Bansko, Bulgaria

 (3 stele)
Informatii si dotari hotel Martin, Bansko, Bulgaria

Hotelul Club Martin este situat aproape de centrul oraşului Bansko şi oferă parcare acoperită gratuită şi serviciu de transfer gratuit la/de la cel mai apropiat teleschi. Camerele au balcon şi Wi-Fi gratuit.

Toate camerele de la Hotelul Martin Club pun la dispoziţie TV prin cablu, minibar și baie cu uscător de păr, halate de baie și papuci. Cele mai multe dintre camere oferă o vedere panoramică la munţii Pirin.

Restaurantul Hotelului Martin are şemineu şi oferă mâncăruri tradiţionale bulgăreşti, precum şi preparate internaţionale. Preparatele de casă sunt gătite cu ingrediente cultivate la ferma proprietăţii.

Oaspeții se pot relaxa în saună și în cada cu hidromasaj, pot juca tenis de masă sau se pot antrena în sala de fitness. Sunt disponibile şi tratamente de masaj. De asemenea, hotelul oferă depozit pentru echipamente de schi.

Vara pot fi organizate, la cerere, diverse activități, cum ar fi pescuit, curse cu buggy, ciclism precum și drumeții și excursii cu ghid în această regiune pitorească.

De asemenea, aveţi la dispoziţie o mică piscină sezonieră în aer liber, iar la 50 de metri se află un teren de joacă pentru copii. La cerere este asigurat transfer la/de la aeroport

- Cazare/ unitate/ zi;

- Mic Dejun;

- Acces piscina, fitness, sauna, jacuzzi;

- Parcare;

- Transfer pana la prima partie de ski.

Plan tarifar

Reduceri

 * Capacitate cazare

- Camera dubla: max 3 Pax

- Apartament (1 dormitor): max 4 pax

- Apartament (2 dormitoare): max 6 pax

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: