Hotel Mountain Romance, Bansko, Bulgaria

 (3 stele)
Informatii si dotari hotel Mountain Romance, Bansko, Bulgaria

Situat la numai 500 de metri de telegondola din Bansko, Mountain Romance Hotel & Spa oferă camere și apartamente cu acces gratuit la internet. Oaspeții hotelului beneficiază de acces gratuit la centrul de spa.

Oaspeții au la dispoziție un autobuz de transfer la stația telegondolei. Mountain Romance poate organiza, de asemenea, transporturi de la și la aeroporturile internaționale ale Bulgariei.

Spațiile de cazare includ TV prin cablu, uscător de păr și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Fiecare cameră dispune de un balcon privat cu vedere splendidă la munte.

Construit în stilul tradițional al orașului Bansko, Hotelul Mountain Romance găzduiește o tavernă fermecătoare și confortabilă. Taverna servește specialități preparate pe cărbuni, în cuptor sau pe grătar. De asemenea, la această tavernă cu bucătărie demonstrativă puteți încerca mâncăruri din plante speciale de pădure.

Centrul de spa al hotelului vă oferă un masaj cu lapte și miere sau o baie wellness. Centrul de spa, cu o suprafață de 400 m², are 4 camere pentru tratamente corporale, un jacuzzi, saună, 2 camere cu aburi și alte facilități.

 Petrece un sejur minunat la Hotel Mountain Romance - Bansko!

 

 


Transport:

Plan tarifar

Reduceri

 Ofertele speciale sunt valabile pentru rezervari dupa data de 22.12.2018.

 

* Capacitate cazare

- Camera dubla: max 3 Pax

- Apartament (1 dormitor): max 3 adulti/2 adulti+2 copii;

- Apartament (2 dormitoare): max 5 adulti/4 adulti+2 copii

 

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: