ApartHotel Orbilux, Bansko, Bulgaria

 (0 stele)
Informatii si dotari hotel ApartOrbilux, Bansko, Bulgaria

Situat la o distanţă de 500 de metri de staţia de telegondolă din oraşul Bansko şi la 1,5 km de centrul vechi din oraşul Bansko, Orbilux vă oferă o piscină interioară încălzită, restaurant cu grădină de iarnă şi acces gratuit la internet prin cablu.

Toate apartamentele şi studiourile sunt moderne şi au o bucătărie complet utilată cu ustensile de bucătărie, frigider şi zonă de luat masa, precum şi balcon şi TV cu canale prin satelit. Cele mai multe dintre ele au, de asemenea, o maşină de spălat.

Spaţioasa zonă de spa de la Orbilux are o saună şi o baie de aburi. Sunt disponibile, de asemenea, un centru modern de fitness şi masaje.

Restaurantul hotelului serveşte preparate din bucătăria bulgară tradiţională, preparate de sezon şi un meniu pentru copii.

Copiii se pot distra, de asemenea, în sala de jocuri, iar servicii profesionale de îngrijire a copiilor sunt disponibile la cerere.

Hotelul vă garantează securitatea 24 de ore pe zi, precum şi parcare subterană păzită. La hotel puteţi închiria şi depozita echipamente de schi.

Early Booking 20% pana pe 30.09.2018.

 

Early Booking 15% pana pe 31.10.2018.

 

Early Booking 10% pana pe 01.12.2018.

 

 

 


Transport:

Plan tarifar

Reduceri

 

 Capacitate de cazare:

- dubla: max. 2 pax

- studio: max. 3 pax

- apartament 1 dormitor: max. 4 pax.

- apartament 2 dormitoare: max. 6 pax

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: