Hotel Sunrise, Bansko, Bulgaria

 (4 stele)
Informatii si dotari hotel Sunrise, Bansko, Bulgaria

Locul de amplasare: Situat la doar câteva minute de mers pe jos de la prima staţie de teleschi Gondola, Sunrise Park &Spa Hotel reprezintă o combinaţie intre tradiţional si modern, confortul si servicii de calitate. Materialele folosite la constructie si mobilier sunt in cea mai mare parte naturale, ele dau un plus de confort si caldura.
Cazare: Complexul dispune de 192 paturi distribuite în termen de 81 de apartamente cu diferite mărimi şi dispunere, descoperind vederi magnifice spre munţii din jur Bansko - Rila şi Pirin. Toate apartamentele oferă: TV, telefon, internet, living, canapea extensibilă, chicinetă cu aragaz electric, frigider, aspirator.
Facilitati: Unele dintre facilităţile oferite la sediul includ sala pentru echipament de schi, sala de conferinte, restaurant, centru de spa bine echipat, piscină, cameră de bagaje, 1500 m2 gradini amenajate şi BBQ, locuri de parcare subterane, şi altele.
Spa şi wellness: Spa-ul "Răsărit de soare" este dedicat pentru a oferi relaxare completă si energie pentru corp si spirit.
Aici gasiti: centrul de mesaj, aromoterapie, servicii medicale, sauna, baie de aburi, solar, jacuzzi romantic, sala de fitness ...

- cazare in tipul de camera specificat/noapte/persoana; - mic dejun; - acces piscina, sauna, baie cu aburi, fitness, transport catre partia de ski;

Plan tarifar

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: