Vilele Yagoda/ Malina, Borovets, Bulgaria

Hotel Vilele Yagoda  (3 stele)
Informatii si dotari hotel Vilele Yagoda, Borovets, Bulgaria

Localizare : Vilele Yagoda sunt situate la 1,5 km sau la aproximativ 20 de minute de mers de centrul statiunii Borovetz.
Cazare : Vilele Yagoda sunt inconjurate de pajisti insorite si padure de conifere . Acestea sunt potrivite pentru vacante de familii, cupluri şi grupuri care caută confort, izolare si liniste, cu zile lipsite de activitati şi viaţa de noapte în Borovetz. Vilele sunt deschise in toata perioada anului.
Vilele Yagoda sunt in numar de 40 vile din lemn finlandez , dintre care 10 au sauna proprie. Cazare: 1 - 4 pax (plus un pătuţ ); ideal pentru cupluri sau familii cu 2 -3 copii. Vilele Yagoda cuprind: un living cu un pat dublu şi 2 paturi, dulap şi un televizor cu televiziune prin satelit; un dormitor mic cu două paturi supraetajate din lemn, confortabile, pentru adulţi; o bucatarie cu aragaz, un frigider şi o chiuvetă. Vilele sunt echipate cu ustensile de bază pentru gătit şi măncat , farfurii, căni şi; o baie cu duş şi toaletă. Unele vile au o saună, terasa cu o bancă.
Servicii si facilitati : La Vilele Yagoda oaspeţii sunt bineveniti în restaurantul Yagoda (capacitate de 90 locuri). Construit tipic pentru vile in stil finlandez, restaurantul oferă bucătărie excelentă cu mincaruri tipic bulgaresc si european si se pot organiza diferite evenimente, cum ar fi mese oficiale, nunti, etc. Vilele Yagoda au terenuri de joacă şi echipamentele necesare pentru volei, fotbal, baschet ,tenis, tenis de masă, badminton, sah, table, diferite jocuri distractive şi de familie.Oaspeţii cazaţi în vile, fără saune pot folosi sauna Yagoda de la recepţie.
Servicii suplimentare oferite în vile Yagoda : liber de parcare; condiţii de siguranţă; telefon; televiziune prin cablu; frigider; sauna; gratar şi cărbune din lemn; locuri de joaca pentru mini-golf, handbal, volei, badminton, biciclete de inchiriat; calarie; posibilitatea de organizare de drumetii montane, cu o gama larga de dificultăţi şi excursii cu ghid licenţiat de munte; posibilitatea de a organiza safari foto; posibilitatea de a organiza turnee de paintball; posibilitatea de a organiza picnicuri în aer liber.

- Cazare/ vila/ zi;

- Fara masa

Plan tarifar

Reduceri

 

 

* Capacitate cazare

- Vila Yagoda: 4 Pax

- Vila Malina: 6 Pax.

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: