Hotel Estreya Residence, Constantin si Elena, Bulgaria

 (4 stele)
Informatii si dotari hotel Estreya Residence, Constantin si Elena, Bulgaria

Amplasare:

Hotelul nou construit Estreya Residence este amplasat in centrul statiunii Constantin si Elena si langa manastirea Sf. Sf. Constantin si Elena. Este la distanta de 150 m din tarmul marii, la 100 m din statia autobusului spre Varna si la 150 m de piscina cu apa minerala.


Descriere a hotelului:

Residence-hotel Estreya este construit la locul hotelului Parc Estrea si ofera comoditate si confort oaspetilor sai. Surpriza placuta este centrul nou Spa, piscina inchisa, lobby-barul spatios, restaurantul, terasa de vara, barbeque si sala de conferinta.

Parc Hotel Estreya ofera oaspetilor sai combinatie unica din padure pitoreasca si plaja linistita. 

Sala de conferinta, Dobrogea, ofera conditii excelente pentru desfasurare a sarbatorii sau conferinte, evenimente si coctailuri. Partea interioara salii se poate separa cu perete de sticla si sa fie folosita pentru desfasurare a traininguri diverse.

Hotelul pune la dispozitie si echipament necesar cum hardware, burouri si scaune. Sala este amenajata cu tehnica audio profesionala si display cu dimensiuni 4 108 сm. Sala mare dispune de 120 locuri, iar sala mica - 40 locuri.

- cazare in tipul de camera specificat; 
- demipensiune/all inclusive;

 

* tipul de cazare cu demipensiune include bauturi nealcoolice, bere si vin.

Plan tarifar

Reduceri

 

Capacitate cazare:

- camera dubla: max 3 pax;

- apartament1 dormitor : min 2 pax.

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: