Hotel Kaliakria Resort, Kavarna, Bulgaria

Hotel Kaliakria  (5 stele)
Informatii si dotari hotel Kaliakria, Kavarna, Bulgaria

La numai 6 km de oraşul litoral Kavarna, Kaliakria Resort, de pe aşa-numita Rivieră a Golfului, oferă privelişti magnifice ale mării şi un design de lux, realizat de arhitecţi spanioli şi bulgari.
Staţiunea Albena, cunoscută în lumea întreagă, se află la numai 15 minute cu maşina. Aeroportul din Varna se găseşte la aproximativ 40 de minute cu maşina.
Stilul complexului Kaliakria este un amestec de elemente tipice litoralului Mării Mediterane şi arhitecturii bulgăreşti locale.
Oaspeţii pot să aleagă dintr-o selecţie largă de apartamente spaţioase. Fiecare are o terasă mare, cu privelişti ale mării sau ale terenurilor de golf. Unele apartamente au acces direct la grădină şi la piscină.
Bistroul Turquoise, deschis 24 de ore pe zi, serveşte preparate proaspete şi de sezon. Vara, la Barul Totally Romantic™ de pe plajă se organizează seri cu grătar.
Barul Totally Romantic de la piscină este deschis pe tot parcursul zilei şi în prima parte a serii şi serveşte băuturi şi cocktailuri. Seara, se organizează diverse programe cu artişti DJ, muzicieni şi cântăreţi.

- cazare noapte / 2 pax

- mic dejun

Plan tarifar

Reduceri

Capacitate cazare:

Studio: max 2 pax;

Apartament 1 dormitor: max 3 pax;

Apartament 2 dormitoare: max 5 pax;

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: