Thracian Cliffs Resort, Kavarna, Bulgaria

Hotel Thracian Cliffs  (5 stele)
Informatii si dotari hotel Thracian Cliffs, Kavarna, Bulgaria

Cu acces direct la o plajă de pe malul Mării Negre, Thracian Cliffs este un complex construit recent, care oferă unități de cazare de lux, lângă un teren de golf cu 18 găuri. Complexul include un spa mare cu o saună, o cadă cu hidromasaj și un hamam, o baie de aburi, o găleată de apă rece și o terasă, precum și o piscină infinită în aer liber.

Deschizându-se spre balcoane private, cu vedere panoramică la mare, apartamentele de la Thracian Cliffs Golf & Beach Resort au bucătării practice, zone spațioase de living și dormitoare separate.

Restaurantul principal de la Marina Village pregătește un meniu divers, cu mâncăruri bulgărești și provensale. De asemenea, la Deli aveți la dispoziție opțiuni la pachet pentru picnicuri. Braseria în stil marocan Bendida Beach servește specialități la grătar preparate pe pietre vulcanice.

În zonă se pot practica diferite activități populare, precum scufundări, windsurfing sau drumeții. Cu decor inspirat de o temă tracică antică, spa-ul asigură masaje relaxante și tratamente faciale și corporale.

Stațiunile Albena și Nisipurile de Aur se află la 20 de minute cu mașina.

- cazare/ noapte/ studio sau apartament

- mic dejun

Plan tarifar

Reduceri

Early Booking: 

- 10 % discount pentru rezervarile facute cu 40 de zile inainte de intrarea la cazare, suma achitata integral si nereturnabila.

 

Capacitate maxima:

- studio standard : max 2 pax

- apartament 1 dormitor: max. 3 pax

- apartament 2 dormitoare: max. 5 pax

- apartament 3 dormitoare: max. 6 pax

 

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: