Hotel Finlandia, Pamporovo, Bulgaria

Hotel Finlandia  (4 stele)
Informatii si dotari hotel Finlandia , Pamporovo, Bulgaria


Hotelul Finlandia este situat in statuinea turistica Pamporovo, in mijlocul padurii de pin. Cu toate ca este situat intr-o zona linistita, hotelul este la doar 800 metri de partia de ski si foarte aproape de centrul statiunii.
Camere: Hotelul are 153 de paturi in 67 camere si apartamente spatioase cu balcon si baie proprii. Camerele sunt echipate la cel mai inalt standard.
Facilitat camere: cablu/sat TV, telefon, mini- bar, baie. Nu exista extra bed in camerele duble, unele dintre ele neavand nici balcon, dar exista o canapea de dormit in camerele duble de lux.
Apartamentele au sufragerie si dormitor, cablu/sat TV, mini- bar, baie, uscator de par si balcon.
Facilitati hotel: Restaurantul Classic dispune de 90 de locuri unde se poate servi atat micul dejun, cat si masa de pranz si cina. Restaurantul Barbecue este mult mai atractiv datorita specialitatilor facute la gratar, a fripturei de miel, toate proaspat preparate chiar in fata Dvs.
O piscina interioara este localizata in centrul de sanatate, care de altfel mai contine si o mica sala de fitness, jacuzzi, o camera pentru masaj, mese pentru tenis de masa si biliard. Hotelul are propria scoala de ski, instructorii tinand cursurile in limba engleza si germana. Echipamentul de ski se poate inchiria sau cumpara de la magazinul hotelului. Si copii pot invata sa schieze sub supravegherea unor profesionisti, astfel incat parintii pot avea mai mult timp liber la dispozitie.
Alte facilitati: Hotelul organizeaza excursii scurte, excursii de o zi in cele mai atractive zone ale statiunii.

- cazare cu demipensiune.

- intrarea la piscina interioara,fitness,parcare,WiFi in holul hotelului si transfer pana la telegondola

Plan tarifar

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: