Hotel Pamporovo, Pamporovo, Bulgaria

Hotel Pamporovo 5*  (5 stele)
Informatii si dotari hotel Pamporovo 5*, Pamporovo, Bulgaria

Pamporovo este cel mai luxos hotel din regiune. Este situat in fata bisericii "Uspenie na Presveta Bogoroditsa", in centrul statiunii.
Camere: Hotelul dispune de 3 camere single, 58 camere double, 12 apartamente de lux si un apartament prezidential pe doua etaje cu sauna si jacuzzi.
Toate camerele si apartamentele sunt mobilate si au mini- bar, telefon, seif, baie cu dus, uscator de par etc. Majoritatea camerelor au balcon. In camerele duble fara balcon nu este disponibil extra bed.
Apartamentele mici au sufragerie si dormitor, separate prin arc, baie cu dus. Apartamentele mari au sufragerie si dormitor, separate printr-o usa, cablu/sat TV, mini- bar, seif, doua bai, telefon direct, uscator de par.
Apartamentele VIP: la primul etaj au o sufragerie mare. La al doilea etaj- dormitorul, cablu/sat TV, talefon, mini- bar, seif, doua bai, telefon direct, jacuzzi, sauna, balcon. Din camere si apartamente se pot vedea muntii si partia de ski care inconjoara statiunea.
Facilitati: Un restaurant de lux, un lobby bar, un club de noapte si un Irish pub sunt disponibile in hotel.
Alte facilitati: piscina acoperita, sala de fitness, coafor, sauna, jacuzzi, solar, masaj, cosmetica, centru de cumparaturi, etc.

- cazare cu mic dejun / demipensiune

- intrarea la piscina interioara,fitness,WiFi in holul hotelului si transfer la telegondola

Plan tarifar

Reduceri

 

 

*Capacitate cazare:

- camera dubla standard : max 3 pax

- camera dubla fara balcon : max 2 pax

- studio : max 3 adult + 1 copil

 

*Pentru alte tipuri de camere contactati agentia

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: