Hotel Antares, Sozopol, Bulgaria

Hotel Antares 2*  (2 stele)
Informatii si dotari hotel Antares 2*, Sozopol, Bulgaria

Hotelul Antares este situat la numai câţiva paşi de Plaja Centrală din Sozopol şi de Plaja Harmani. Acesta oferă camere dotate cu aer condiţionat şi TV prin satelit şi un restaurant care serveşte micul dejun şi cina. Este disponibil accesul gratuit la Wi-Fi.

Toate unităţile de cazare includ un balcon şi o baie privată. Acestea au o zonă de relaxare, TV prin cablu şi un frigider. Apartamentele sunt dotate cu o chicinetă utilată.

În apropiere puteţi practica pescuit, drumeţii şi snorkelling. La cerere pot fi aranjate servicii de închirieri de maşini şi biciclete, precum şi diverse excursii. De asemenea, sunt disponibile servicii de spălătorie şi de călcat.

La 50 de metri de hotel se află un loc de joacă pentru copii. În apropierea Hotelului Antares sunt situate numeroase magazine, baruri şi restaurante. Staţia de autobuz principală se află la 200 de metri. Plaja Arapya este situată la 5 km, iar Plaja Duni se află la 10 km de Hotelul Antares.

Râul Ropotamo este situat la 20 km. Plajele de nisip din Kiten şi Primorsko se află la 20 de minute de mers cu maşina. Aeroportul Burgas se află la 45 km, iar hotelul poate aranja un serviciu de transfer de la/către acesta.

Plan tarifar

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: