Hotel Blue Bay, Sozopol, Bulgaria

 (5 stele)
Informatii si dotari hotel Blue Bay, Sozopol, Bulgaria

Blu Bay Hotel Sozopol este un hotel modern situat în zona istorică din Sozopol, chiar lângă portul de agrement, la doar 5 minute de mers pe jos de cea mai apropiată plajă cu nisip. Având o atmosferă calmă și primitoare, hotelul oferă o piscină în aer liber și o terasă la soare cu o vedere impresionantă la mare.

Camerele spațioase au dotări complete, inclusiv aer condiționat, televizor LED cu canale prin satelit, seif pentru laptop, aparat de cafea gratuit, o varietate de produse în minibar și o baie elegantă, cu articole de toaletă naturale. Majoritatea camerelor oferă vedere panoramică la mare. În fiecare cameră există acces WiFi gratuit de mare viteză și priză USB în perete.

Bufetul complet de mic dejun este oferit între orele 08:30-11:00. Oaspeții pot savura mâncăruri spaniole la restaurantul modern à la carte Azahar și se pot relaxa cu un pahar de vin la clubul Soho.

Recepția proprietății este deschisă non-stop. Oaspeții au la dispoziție și un centru de fitness. La cerere sunt disponibile servicii de masaj.

Amfiteatrul Apoloniya este la 300 de metri de Blu Bay Hotel Sozopol, iar aeroportul din Burgas se găsește la 22 km. 

Early Booking!

 

10% - plata integrala pana la data de 30.04.2019


Transport:

Plan tarifar

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: