Hotel Parnas, Sozopol, Bulgaria

Hotel Parnas 3*+  (3 stele)
Informatii si dotari hotel Parnas 3*+, Sozopol, Bulgaria

Amplasat deasupra marii,hotel Parnas este un hotel imbinat intre lux si comfort, cu nota originala intre ornamente si elemente
Descrierea hotelului: Lux si comfort, dau o atmosfera de liniste, comfort si libertate. La dispozitia dumneavoastra in hotelul nostrum va, va sta la dispozitie personalul nostru al restaurantului principal in "Mi Parnass", loby barul si barbequetul cu veder catre mare. Hotel "Parnas" ofera clientilor sai diferite servicii, care fac concediul dumneavoastra mult mai placut si comfortabil: room service, spalat, calcat, seif, accesorii de plaja, sauna, masaj, centru de frumusete, magazin de suveniruri, inchieriere de iaht la preturi preferentiale.
Hotel "Parnas" are la dispozitie sala de conferinta cu o capacitate de 100 de locuri, dotata cu tehnica de ultima ora, cu posibiliatatea de a se organiza seminarii, conferente si cursuri.
Descrierea camerelor: Hotel "Parnas" are la dispozitie 19 camere si 18 apartamente / toate 120 paturi /amenajate elegant cu balcoane si o vedere frumuoasa catre mare. Toate sunt cu grup sanitar individual, mini bar, televizor cu canale prin satelit, telefon.
Toate camerele in hotel Parnas sunt amenajate elegant cu balcon cu vedere catre mare(WC, baie, aer conditionat, mini bar, televiziune prin cablu, telefon).
Apartamente pentru doi: (dormitor si camera de zi);
Apartamente pentru patru persoane: ( doua dormitoare );
Fiecare apartament in hotel Parnas sunt elegant amenajate cu balcon cu vedere catre mare( WC, baie, aer conditionat, mini bar, televiziune prin cablu, telefon).

Transport:

Plan tarifar

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: