Golden Dreams Apart., Sunny Beach, Bulgaria

Hotel Golden Dreams Apart  (3 stele)
Informatii si dotari hotel Golden Dreams Apart, Sunny Beach, Bulgaria

Situat la 350 de metri de plajă, Complexul Golden Dreams oferă piscină în aer liber și unități de cazare cu aer condiționat. Complexul este la câțiva pași de centrul stațiunii Sunny Beach de la Marea Neagră.

Toate studiourile și apartamentele au mobilier din lemn, baie privată și balcon. Fiecare unitate de cazare are chicinetă cu ustensile de bucătărie, fierbător și frigider. De asemenea, se oferă TV prin cablu, telefon și zonă de relaxare.

Barul Complexului Golden Dreams oferă o selecție de băuturi locale și internaționale. De asemenea, proprietatea are restaurant nou care servește mâncăruri din bucătăria internațională. Puteți să jucați tenis de masă și biliard sau să vă relaxați în grădină.

Hotelul are magazin mic, iar 2 supermarketuri se găsesc la câțiva pași. Stația principală de autobuz din Sunny Beach este la 200 de metri de Complexul Golden Dreams.

Aeroportul Burgas se află la 27 km de proprietate. Hotelul poate aranja serviciul de transfer la un cost suplimentar. Varna este la 95 km.

Early Booking!

 

10% - plata integrala pana la data de 30.04.2019


Transport:

Plan tarifar

Reduceri

Capacitate de cazare:

- studio: max. 3 pax.

- apartament 1 dormitor: max. 4 pax.

- apartament 2 dormitoare: max. 6 pax.

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: