Hotel Grenada, Sunny Beach, Bulgaria

 (4 stele)
Informatii si dotari hotel Grenada, Sunny Beach, Bulgaria

Hotelul Grenada din Sunny Beach s-a deschis in Iulie 2006, in prezent avand clasificarea de 4 stele. Este un complex modern, in cadrul acestuia fiind folosit stilul architectural al lui Gaudi. Sharmul si spiritul unui palat contemporan lumineaza zona centrala a celei mai aglomerate statiunii a Bulgariei. Sunt utilizate 4 lifturi pentru a se ajunge la etajele superioare.
Camere Duble – moderne si dotate cu paturi standard (twin + pat suplimentar oferit optional), cablu tv, telefon, aer conditionat, baie cu cabina de dus, frigider (mini-bar), balcon propriu cu vedere la mare si la piscina.
Camere Triple - moderne si dotate cu paturi standard (trei paturi + pat suplimentar oferit optional), cablu tv, telefon, aer conditionat, baie cu cabina de dus, frigider (mini-bar), balcon propriu cu vedere la mare si la piscina.
Camere Family – 2 dormitoare; dotate cu cablu tv, telefon, baie cu cabina de dus, frigider (mini-bar), aer conditionat, balcon mare cu vedere la mare si la piscina.
Apartamente de Lux – un dormitor (paturi twin) si living (canapea); potrivite pentru familii, confortabile si nou mobilate, chicineta, dotate cu cablu tv, telefon, frigider (mini-bar), baie mare si moderna cu cabina de dus.
Hotelul ofera oaspetilor sai toate facilitatile necesare pentru divertisment, confort si sport:restaurant cu terasa Grenada; lobby bar, 4 lifturi, spalatorie si curatatorie, seif si schimb valutar la receptie, coafor, magazine de suveniruri, loc de joaca pentru copii, 1 piscina experioara, biliard, fitness, masaj.

Early Booking!

 

15% - plata integrala pana la data de 30.04.2019


Transport:

Plan tarifar

Reduceri

 

Capacitate cazare:

-Dubla max. 3 pax.;

-Family room: maxim 4 adulti + 2 copii;

-Apartament 1 dormitor: max. 4 pax;

-Apartament 2 dormitoare: max. 6 pax.

 

 

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: