Hotel Royal Palace Helena Park, Sunny Beach, Bulgaria

 (5 stele)
Informatii si dotari hotel Royal Palace Helena Park, Sunny Beach, Bulgaria

Hotelul Royal Helena Park se afla in zona statiunii Sunny Beach (Nessebar), la Marea Neagra.
Hotelul este format din cladiri cu 3 pana la 6 etaje, situate la numai 150 m de plaja. Se afla intr-o gradina cu suprafata de 14.500 m2 impreuna cu ROYAL Palace Helena Sands: 2,5 km de centrul Sunny Beach, 28 Km de aeroportul Burgas(de mai multe ori pe saptamana).
Hotelul are clasificarea de 5 stele, reprezinta varianta perfecta de cazare, fiind caracterizat de servicii ireprosabile si facilitati deosebite.
Hotelul din Sunny Beach ofera 232 camere de oaspeti cu urmatoarele facilitati: baie, uscator de par, telefon, aer conditionat central/incalzire (in functie de sezon), podea acoperita cu covor, televiziune prin satelit, mini-bar, safe in camera, camere cu pat tip sofa disponibile, balcon, camere interconectate disponibile,apartamente cu: halat de baie, living room separat, cu pat tip sofa.
De asemenea, va ofera numeroase si diverse facilitate si servicii facand din sejurul dumneavoastra unul perfect.
Caracteristicile cladirii principale: lobby bar, lounge bar cu terasa, restaurant cu sectiune nefumatori si terasa, sala de conferinta,acces internet (cost aditional).
Alte facilitati: piscina (380 m2), sezlonguri, parasolare si prosoape gratuite la piscine, barbecue si snack bar la piscine, piscina pentru copii (30 m2), mini-club si loc de joaca pentru copii, restaurant italienesc, beach bar, piano bar.

Early Booking!

 

10% - plata integrala pana la data de 30.04.2019


Transport:

Plan tarifar

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: