Sunny Dreams Aparthotel, Sunny Beach, Bulgaria

 (2 stele)
Informatii si dotari hotel Sunny Dreams Aparthotel, Sunny Beach, Bulgaria

Această proprietate este la 9 minute pe jos față de plajă. Situat în centrul staţiunii Sunny Beach, Complex Sunny Dreams oferă o piscină în aer liber şi un teren de joacă. Plaja este accesibilă pe jos, iar în apropierea complexului se găseşte un parc.

Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat şi TV prin cablu, precum şi cu zonă de relaxare şi canapea extensibilă. De asemenea, camerele au chicinetă complet echipată şi zonă de luat masa. Sunt prevăzute cu baie cu duş şi uscător de păr.

Chiar lângă Complex Sunny Dreams se găsesc 2 supermarketuri mari, iar în incintă se află un magazin de jucării. La cerere sunt furnizate servicii de călcătorie. Recepţia hotelului este deschisă nonstop.

Complexul Sunny Dreams se poate ocupa de solicitările de a închiria autoturisme. Sunt disponibile transferuri de la/la aeroport pentru o taxă suplimentară. Complexul oferă parcare gratuită.

Autogara principală din Sunny Beach se află la 200 de metri, iar Aeroportul Burgas este situat la 25 km de Sunny Dreams. 

Clientii trebuie sa depuna o garantie de 30 de euro pe loc la momentul rezervarii pentru eventualele deteriorari.

 

Early Booking!

 

10% - plata integrala pana la data de 30.04.2019


Transport:

Plan tarifar

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: