Hotel Mesambria Fort Beach, Sveti Vlas, Bulgaria

 (3 stele)
Informatii si dotari hotel Mesambria Fort Beach, Sveti Vlas, Bulgaria

Hotelul Mesambria Fort Beach este situat la poalele muntelui din Balcani și, în același timp, situat spre un golf sudic, liniștit, al Mării Negre , cu nume romantic Robinzon.

Aici vă puteți bucura permanent de apele calme ale mării . Este perfect pentru a recupera sănătatea și puterea. Combinația de munte și clima litoralului este extrem de rare .

Facilitati camere: Hotelul dispune de 4 apartamente , complet mobilat, inclusiv facilități de dormit - 2 paturi normale si 2 suplimentar , cu bucătărie complet utilată , inclusiv toate aparatele , ustensilele , aer conditionat in fiecare camera , confort deplin pentru vacanta ta.

Facilitati
hotel:Hotelul ofera urmatoarele facilitati: televiziune prin cablu, piscină în aer liber , parcare , restaurant , centru de fitness , biliard , securitate , seif , loc de joaca , piscina pentru copii , club de internet , cafe , televizor , aer condiționat , încălzire , frigider , baie / WC , cuptor cu microunde , spălătorie , balcon , vedere , fier de călcat , schimb valutar , bucătărie , spălătorie , călcat , sala de consultanță.

Recreere: Puteți petrece timp la plajă , înot în apele mării cristaline , sport la clubul de fitness sau plimbare în pădurea de pini.

Facilitati copii: Copiii vor adora să-și petreacă timpul în piscină și la locul de joacă pentru copii .

Complexul este de aproximativ 5 km de Sunny Beach , unde aveti posibilitatea de a se bucura de distracții zgomotoase și viața de noapte în cluburi , restaurante , baruri etc

În plus, liniștea din nopțile în " Messambria Fort Beach ", departe de zgomotul de cluburi de noapte este locul perfect pentru recreere .

Capacitate de cazare:

- studio: max. 2 pax.

- app. 1 dormitor: max. 4 pax.

- app. 2 dormitoare: max. 6 pax.

 

Avans pe loc 50 euro la rezervarea sejurului.


Transport:

Plan tarifar

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: