Hotel Palace Marina Dinevi, Sveti Vlas, Bulgaria

 (5 stele)
Informatii si dotari hotel Palace Marina Dinevi, Sveti Vlas, Bulgaria

Hotelul Palace Marina Dinevi, situat pe promenada de pe malul mării din staţiunea Sveti Vlas, la 5 km de Sunny Beach şi Nesebăr, oferă camere confortabile, cu mobilă elegantă şi balcon cu vedere la mare, servicii pentru oaspeţi personalizate şi acces gratuit la internet.

Acesta are o piscină în aer liber cu zonă pentru copii, șezlonguri și umbrele de soare. Hotelul face parte dintr-o zonă turistică dezvoltată recent, cu grădini şi infrastructură bună.

Toate unităţile de cazare de la Palace Marina Dinevi oferă TV LCD cu canale prin cablu, DVD player şi seif pentru laptop. Baia privată, înzestrată cu articole de toaletă luxoase, halate de baie şi papuci din partea casei, are o cadă și un duș.

Palmierii plantaţi în portul de agrement pentru iahturi îi sporesc frumuseţea şi originalitatea, iar numeroasele cafenele, baruri şi restaurante de pe promenada din faţa hotelului sunt ideale pentru a savura băuturi sau delicatese culinare şi, în plus, oferă vedere la mare.

Palace Marina Dinevi are un stil arhitectural tradiţional bulgăresc, cu tente contemporane. Oaspeţii se vor bucura de servicii de înaltă calitate, numeroase facilități și Restaurantul Amiral al hotelului. Oaspeţii care se cazează 3 sau mai multe nopţi beneficiază de un serviciu de transfer la Aeroportul Burgas (se pot transfera maxim 3 persoane într-un sens).

Capacitate de cazare:

- dubla: max. 2 pax.

- studio: max. 4 pax.

- apart. 1 dormitor: max. 3 pax


Transport:

Plan tarifar

Ultimele oferte vazute: