Hermes Club Hotel, Tsarevo, Bulgaria

 (4 stele)
Informatii si dotari hotel Hermes Club Hotel, Tsarevo, Bulgaria

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Hermes Club - Ultra All Inclusive se află în Ţarevo, pe 2 peninsule cu plajă. Oferă unități de cazare foarte spaţioase și decorate elegant, cu WiFi gratuit.

Complexul se află la poalele muntelui Strandja, la 65 km sud de orașul Burgas. Restaurantul serveşte mâncăruri bulgărești și internaționale. Localul are și o terasă spaţioasă cu vedere superbă la mare.

Oaspeţii proprietăţii pot savura băuturi de calitate de marcă şi cocteiluri populare. Hotelul are un bar în hol, un bar la piscină şi 2 baruri pe plajă. În funcție de disponibilitate, sunt furnizate gratuit 2 șezlonguri și 1 umbrelă de soare în hotel și la barul de pe plajă. Acestea sunt oferite la un cost suplimentar pe plajă.

Hotelul Hermes Club - Ultra All Inclusive pune la dispoziție cadă cu hidromasaj, un centru de masaj, un loc de joacă și alte facilități care oferă multă distracție. Mai mult, o echipă internaţională de animatori asigură divertisment de seară şi pentru copii. 

Plan tarifar

Ultimele oferte vazute: