Hotel Arapya Del Sol, Tsarevo, Bulgaria

 (4 stele)
Informatii si dotari hotel Arapya Del Sol, Tsarevo, Bulgaria

Arapya Del Sol - All Inclusive se află pe plaja promontoriului Arapya, între Lozeneț și Țarevo, și oferă vedere panoramică la mare. Complexul este format dintr-un hotel și un sat de vacanță cu vile. Toate camerele sunt prevăzute cu WiFi gratuit.

Plaja încântătoare are 3 golfuri, respectiv o plajă mare, o plajă mică și un golf cu midii, înconjurate de pini și păduri de foioase. Complexul reprezintă locul ideal pentru iubitorii de surfing, iahting, pescuit maritim și scufundări. La proprietate veți găsi și o piscină în aer liber. În jurul piscinei și pe plajă există umbrele de soare și șezlonguri, alocate în funcție de disponibilitate.

Complexul constă dintr-un hotel și un sat de vacanță cu 7 vile ce oferă diferite facilități și grade de confort. Toate unitățile de cazare sunt dotate cu sistem centralizat de aer condiționat, seif individual, TV prin satelit și minibar. O parte dintre ele beneficiază de balcon și de vedere la mare. În plus, unele includ şi un living cu canapea. Fiecare unitate are o baie privată cu duș sau cadă.

În apropiere se găsesc 3 rezervații naturale naționale, aflate la vărsarea râurilor Ropotamo, Veleka și Rezovska.

Plan tarifar

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: