Hotel South Beach, Tsarevo, Bulgaria

 (4 stele)
Informatii si dotari hotel South Beach, Tsarevo, Bulgaria


Localizare: Este situat pe plaja "Nestinarka" (suprafata 7000 mp) din sudul orasului Tsarevo,cartierul residential "Vasiliko". Se afla la o distanta de 70 km de aeroportul Burgas.
Descrierea unitatii de cazare: Acest hotel combina arhitectura nationala bulgareasca cu stilul modern si frumusetea naturii. Complexul este format din trei cladiri solide,materialele folosite la constructia acestora incadrandu-se in standardele cerute de Uniunea Europeana.
Structura de cazare: Hotelul ofera 150 de partament si studiouri,fiecare cu o suprafata cuprinsa intre 50 si 120 mp. Majoritatea apartamentelor au vedere spre mare si piscina.
Servicii si facilitati: Restaurantul principal are o capacitate de 100 locuri, este situat la parterul cladirii 1. Ofera mic dejun, pranz si cina. Un bogat bufet deschis cu o mare varietate de salate, aperitive, supe, feluri de mancare principale si desert. Bauturile sunt oferite la cele 3 baruri amplasate in restaurant, lobby si barul exterior.
Restaurantul a-la-cart se afla in parcul hotelului. Este locul ideal unde invitatii pot savura peste si delicatese de peste, feluri de mancare traditionale. Placerea de a savura specialitati cu fructe de mare nu ar fi completa fara vin: restaurantul ofera cele mai bune vinuri bulgaresti, faimoase vinuri frantuzesti din Bordeaux, din Italia, Spania si Noua Zeelanda.
Centru Spa: majaj, solar, sauna, jacuzzi.
Divertisment: piscina exterioara, salon de cosmetica,coafor, sala de fitness, sala de internet, sala de tennis,sala de biliard, curatatorie individuala,serviciu medical, personal bilingv, parcare exterioara.

 


Transport:

Plan tarifar

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: