Hotel Regina Maria, Balchik, Bulgaria

 (4 stele)
Informatii si dotari hotel Regina Maria, Balchik, Bulgaria

Hotelul “Regina Maria Spa” are categorie de 4 stele si se afla situat in or. Balchik chiar pe malul Marii Negre in adevarata apropiere de Gradina Botanica si de “Dvoretsa” /Castelul/ - fosta resedinta de vara a reginei romane Maria.
Filosofia hotelului este de a fi parte din conceptia arhitecturala a “Dvoretsa” /Castelului/ conform credintelor religioase ale Reginei influentate de religia Baha’i.
Designul contemporan, culorile si formele alese cu atentie predau confort si caldura, pentru a face sederea oaspetilor placuta si de neuitat.
Hotelul ofera 7 diferite feluri de hotarari de design dintre care:
17 camere duble cu dormitor mare, 9 camere duble cu doua camere, 1 camera pentru persoane handicapate,
3 studiouri, 2 apartamente luxoase cu doua dormitoare, 1 mezonet super lux,
3 apartamente cu un dormitor, unul dintre ele cu terasa panoramica mare.
Restaurantul hotelului ofera o atmosfera eleganta si placuta, combinata cu mancaruri pregatite cu gust din bucataria bulgareasca si europeana si o servire profesionala.
Pentru a face odihna voastra mai completa centrul spa al hotelului ofera sauna ruseasca, baie de aburi, cupa de gheata, cada cioco, pestera acvatica, Dus vishi, aromoterapie, sali de masaj, solarium, sala de fitness, studiou cosmetic, salon de coafura, piscina descoperita si acoperita.
Pentru organizarea seminarelor si a lectiilor complexul detine de o sala de conferinta moderna dotata cu tehnica necesara.
Aleia pentru biciclete leaga statiunea “Albena” cu complexul “Regina Maria Spa”, pentru a se bucura de malul frumos si virgin oaspetii pot folosi bicicletele, asigurate de hotel.

-cazare in camera dubla standard

-mic dejun

Plan tarifar

Ultimele oferte vazute: