Hotel Azalia, Constantin si Elena, Bulgaria

Hotel Azalia 4*  (4 stele)
Informatii si dotari hotel Azalia 4*, Constantin si Elena, Bulgaria

Un hotel nou, construit in anul 2004, cu o arhitectura moderna, ce este amplasat chiar pe plaja statiunii St. Constantin & Elena. Atat conditiile oferite cat si pozitia hotelului ne conduce cu gandul la o vacanta de vis pe malul Marii Negre.
Camere: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, mini  bar, balcon, telefon, TV satelit, uscator de par, baie proprie.
Facilitati: Hotelul de 9 etaje, dispune de 249 de camere, 3 lifturi, piscina pentru copii, piscina interioara, piscina exterioara, sezlonguri si umbrela de plaja gratuit, diferite baruri, lobby bar, restaurant principal, casa de schimb valutar, animatie, shop, frizerie, sala internet, sala fitness, sauna, masaj, centru balneo, biliard, cabinet medical, safe la receptie.
Piscina exterioara cu apa termala situata pe plaja - barul piscinei unde se pot lua diverse cocktailuri si bauturi racoritoare. In apropierea piscinei exista si beach bar Azalia.Pe timp de sezon, barul de la piscina este deschis intre orele: 9.00-22.00.

Piscina interioara cu apa termala
Restaurantul principal are o capacitate de 250 persoane in interior si 80 persoane pe terasa panoramica, cu vedere la mare. Restaurantul are sectiuni pentru fumatori si nefumatori conform normelor Uniunii Europene.Meniul este foarte variat, de la specialitati nationale si internationale pana la meniul a la carte si show-cooking.
La etajul al doilea al hotelului se regaseste club-restaurant Cinnamon care poate gazdui pana la 40 de persoane. Este potrivit pentru petreceri private si diverse intruniri.
Hotelul este dotat cu lift panoramic si pista de aterizare pentru elicoptere.
Lobby bar deschis 24 h, avand o capacitate de 100 persoane si terasa cu vedere la piscina exterioara.

Discount !

 

Discount 15% pentru sederi de 3-6 nopti, in perioadele 01.05-15.06.2019 si 01.09-31.10.2019 !


Transport:

Plan tarifar

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: