Hotel Marina Royal Palace, Duni, Bulgaria

Hotel Marina Royal Palace  (5 stele)
Informatii si dotari hotel Marina Royal Palace , Duni, Bulgaria

Hotelul Marina Royal Palce este situat in sudul litoralului bulgaresc al Marii Negre, in localitatea Duni.
Descrierea unitatii de cazare
. Hotelul Marina Royal Palce din Duni este o oaza de liniste, fiind clasificat cu 5 stele. Ofera o gama larga de servicii ce satisfac si cele mai exigente dorinte, chiar si pentru oameni de afaceri sau oaspeti rafinati. Atmosfera extraordinara, luxul si confortul prezente in fiecare loc ofera o vacanta magica.

Structura de cazare Hotelul Marina Royal Palace ofera 310 camere duble, junior suites si apartamente complet mobilate, cu verande mari si vedere minunata, decorate in culori calde si cu toate facilitatile moderne necesare unei sederi memorabile. Fiecare camera are o baie mare cu toate facilitatile necesare.
Facilitati camere: aer conditionat, tv satelit, telefon direct, frigider, seif (se percepe taxa), uscator de par, balcon cu terasa, curatenie zilnica.

Servicii si Facilitati Hotelul Marina Royal Palace din Duni dispune de receptie, restaurant principal “Marina Palace”, panorama, lobby bar, sauna, baie de aburi, jacuzzi, piscina interioara, sala de fitness, salon de frumusete, centru masaj, sala conferinte. Restaurant Marina Palace – mic dejun, pranz si cina; bufet - mancaruri cu specific international, bufet cu prepararea mancarurilor la vedere, iar separat mancaruri dietetice, pentru copii, peste. Capacitatea restaurantului este de 250 locuri in sala si 200 pe terasa. Restaurantul serveste doar clientii hotelului.

Oferta Speciala!

 

 

Reducere 10% pentru rezervari efectuate in perioada 03.04.2018 - 30.04.2018 si sedere de minim 3 nopti in perioada 02.05.2018 - 31.05.2018.


Transport:

Plan tarifar

Reduceri

 

MINIM / MAXIM DE CAZARE:

- DBL: 2 adulti + 1 copil/infant sau 3 adulti

- JUNIOR SUITE (tarif pe unitate): maxim 2 adulti + 2 copii / 2 adulti + 1 copil + 1 infant / 3 adulti + 1 copil

- SUITE (tarif pe unitate): maxim 2 adulti + 2 copii / 2 adulti + 1 copil + 1 infant / 3 adulti + 1 copil

 

Credem ca ti-ar placea si:

Ultimele oferte vazute: