Hotel Seabank All Inclusive Resort, Mellieha, Malta

Hotel Seabank All Inclusive Resort 4*  (4 stele)


  • Transport - Avion


Informatii si dotari hotel Seabank All Inclusive Resort 4*, Mellieha, Malta

Seabank All Inclusive Resort se află într-o zonă liniştită din Mellieha, lângă golful L-Ghadira. Oferă piscine în interior şi în aer liber, facilităţi de wellness şi numeroase localuri unde se poate lua masa. Fiecare cameră are rezervat un loc de parcare gratuit.

La complexul all inclusive de 4 stele există mai multe cocktail baruri şi restaurante, şi chiar un centru spa. Utilizarea saunei, băii turceşti şi căzii cu hidromasaj este complet gratuită.

Toate camerele de la Seabank includ Wi-Fi gratuit, un balcon mobilat, aer condiţionat şi TV prin satelit. Camerele au vedere la peisajul rural sau la mare. În toate camerele există un aparat de ceai/cafea care poate fi utilizat gratuit.

Mesele incluse în tarif sunt servite la restaurantele complexului, specializate în aperitive, preparate la grătar, pizza şi deserturi. Micul dejun tip bufet include cereale, pâine prăjită, mezeluri, iaurt, produse de patiserie daneze şi sucuri de fructe. Oaspeţii pot opta de asemenea pentru un mic dejun englezesc complet.

Complexul oferă pe tot parcursul anului un program variat de divertisment pentru adulţi şi un club al copiilor. Clubul organizează activităţi zilnice pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 11 ani. Personalul vă stă mereu la dispoziţie pentru a vă oferi informaţii turistice utile.

Lângă hotel se găseşte o staţie de autobuz care asigură legături spre toate zonele Maltei, inclusiv spre aeroport şi oraşul Valletta, aflat la 25 km.

Orar plecari avion:

Bucuresti(Otopeni)- Malta 16:45 - 17:55

Malta - Bucuresti (Otopeni) 12:50 - 16:00

Excursii optionale:

1. Turul Insulei Gozo : 60 euro/adult, 35 euro/copil ( ferryboat si pranz inclus)

2. Turul Valletta/Mdina/Mosta : 45 euro/adult, 25 euro/copil

3. Festa - 15 euro

4. Turul Maltei - Croaziera : 50 euro/adult, 30 euro/copil ( pranz inclus )

5. Vittoriosa, Grota Albastra, Temple Megalitice, Sat Pescaresc: 35 euro/adult, 25 euro/copil (biletele la obiective turistice incluse in pret, plimbarea cu barca nu este inclusa in pret 7 euro/adult si 3,5 euro/copil)

6. Turul Siciliei: 145 euro/adult, 90 euro/copil (catamaran inclus)

Note:

- tarifele pentru copii sunt valabile daca stau in camera cu 2 adulti

- minim 40% avans platit obligatoriu la rezervare

- pentru rezervari efectuate cu mai putin de o luna inainte de data plecarii se va achita integral

- orice modificare la rezervare- nume, perioada, hotel sau decomandari partiale (nu anularea rezervarii) - se va face contra unei taxe de 50 euro


Transport: Avion

Plan tarifar

Reduceri

Tarif copil 2-11,99 ani cu all inclusive : 205 euro

Ultimele oferte vazute: