SHOPPING LA BUDAPESTA, Budapesta, Ungaria

Hotel Ibis Heroes Square  (3 stele)


  • Transport - Autocar


Informatii si dotari hotel Ibis Heroes Square, Budapesta, Ungaria

Situat in inima culturala a Budapestei, langa parcul orasului si la numai 10 minute de centrul capitalei. Ambianta armonioasa a hotelului este imbunatatita prin proximitatea imediata la Muzeul de Arte, Galeria maghiara de arta, Szechenyi Spa, gradina zoologica, Piata Eroilor si Opera. Atat turistii veniti in interes de afaceri cat si oaspetii de agrement vor aprecia accesul gratuit la internet Wi-Fi in hol si camere.
Facilitati: Internet gratuit Wi-Fi, parcare privata exterioara si interioara, bar, camere dotate cu aer conditionat, seif, satelit, telefon, uscator de par.
Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 19:30 in Bucuresti in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) si plecare la ora 20:00 pe ruta Bucuresti – Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA
Cazare la Budapesta Hotel Ibis Budapest Heroes Square 3* sau similar.Va propunem sa descoperiti frumusetile Budapestei printr-un tur al orasului: Piata Eroilor, Bd. Andrassy, Bazilica Sf. Stefan, Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, unde se va face o scurta pauza pentru a admira panorama orasului Budapesta . Turul nostru continua spre Dealul Gellert, locul in care este situata Citadella Budapestei - fortareata construita la cea mai mare inaltime (235 m), servind in acele timpuri drept punct de observatie militara, iar acum oferindu-ne cea mai buna priveliste a celor doua parti ale capitalei ungare - Buda si Pesta. Tot aici putem admira Statuia Libertatii – simbol al orasului Budapesta. Incheiem turul panoramic cu o oprire la shopping pe faimoasa Vaci Utca. Bulevardul a fost vreme indelungata locul unde locuitorii cei mai bogati si celebri ai Budapestei iubeau sa-si cheltuie banii. Acest lucru nu s-a schimbat nici in zilele noastre, asa ca turistii care se vor plimba pe Vaci Utca vor gasi aici magazine ale celor mai mari designeri din Europa. Aici se gasesc o serie de restaurante cu specific unguresc care ofera unele dintre cele mai bune mancaruri din oras , diferite baruri si cafenele.
In cursul serii putem participa la cel mai indragit program din Budapesta - Croaziera pe Dunare cu cina festiva/fara cina, la bordul navei, unde veti fi intampinati cu o bautura de bun venit dupa care puteti degusta preparate reci si calde, salate cat si preparate traditionale precum sarmalute , gulas si strudele ca desert. Bineinteles toate acestea vor putea fi servite impreuna cu vinul traditional Tokaji.
Ziua 3. BUDAPESTA – GODOLLO
Mic dejun. Timp liber in Budapesta pentru cumparaturi. Va recomandam sa mergeti in cel mai mare mall din Ungaria – Arena Plaza – situat in zona Pesta a orasului pe o suprafata de 66.000 mp. Dupa amiaza puteti opta pentru o excursie la Palatul Godollo Kiralyi, resedinta de vara a familiei regale austrice. Vizita noastra continua cu ferma Fratilor Lazar unde vom fi intampinati cu preparate taranesti si bauturi; tot aici vom putea admira un spectacol de echitatie oferit de caii lipitani ai acestor campioni mondiali. Cazare seara la Hotel Ibis Budapest Heroes Square 3 sau similar in Budapesta.
Ziua 4. BUDAPESTA – VIENA
Mic dejun. Timp liber in Budapesta sau plecare dimineata devreme intr-o excursie optionala spre capitala Austriei – Viena, ce include un tur panoramic al orasului si program pentru shopping.
Turul de oras al Vienei se va desfasura de-a lungul celebrului Ring Vienez unde putem admira: Opera de Stat, Palatul Imperial Hofburg, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater, Biserica Votiva si Domul Sf. Stefan. Timp liber in Viena pentru shopping pe Mariahilfer Strasse sau la SCS ( Wien Shopping City Sud) - cel mai mare centru comercial din Europa Centrala si de Est cu o suprafata totala de peste 800.000 mp. aflat la 12 km de Viena. Cazare seara la Hotel Ibis Budapest Heroes Square 3* sau similar in Budapesta.
Ziua 5. BUDAPESTA- BUCURESTI
Mic dejun. Plecare dimineata spre Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 24.00, in functie de trafic si formalitatile vamale.
*Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Nu se acorda reduceri pentru cel de-al 3-lea adult in camera. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Transport: Autocar

Plan tarifar

Ultimele oferte vazute: